PSD Suceava anunță că alegerile pentru conducerea organizației județene se vor desfășura, joi, la Dumbrăveni. Sunt așteptați să participe Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a anunțat, luni, printr-un comunicat de presă că alegerile pentru conducerea organizației județene se vor desfășura, joi, la Centrul cultural ”Mihai Eminescu” din Dumbrăveni

La Conferința Extraordinară a Organizației Județene Suceava a Partidului Social Democrat sunt așteptați să participe președintele PSD, Liviu Dragnea și secretarul general Codrin Ștefănescu, au declarat surse din partid.

Totodată, ar urma să fie organizat și un miting electoral.

Organizația PSD Suceava are conducere interimară din iunie 2016 când președintele ales al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a fost demis pentru că organizația nu a obținut un rezultat în alegerile locale pentru a putea câștiga președinția Consiliului Județean Suceava.

Președintele interimar al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, și-a anunțat, tot la Dumbrăveni, intenția de a candida la funcția de președinte al organizației și la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.(T.B.)


Intră acum și în grupul de