Nechifor crede că scopul ascuns al aducerii aurului în țară este în legătură cu milioanele pe care le va câștiga firma care va asigura transferul de la Londra la București: Vă spun că dacă li se pare mai profitabil îl vor duce și înapoi


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, în conferința săptămânală de presă, că adevărat scop al aducerii aurului în țară de la Londra este legat de cine va aduce acest aur în țară și câte milioane va câștiga firma care se va ocupa de acest transfer.

„Dragnea trage pentru Președinția României și de asta face ceea ce face. Numai populisme. Nu poți să aduci acum aurul acasă. Avem idee cât ne costă să aducem aurul acasă? Și-a pus cineva întrebarea cât costă să aduci aurul acasă?”, a spus Nechifor.

El a arătat că aurul nu va putea fi adus cu Atlassib sau cu altă firmă de transport, nici cu punga de rafie, și nici în cală la avion.

„Aurul îl aduci acasă pe multe milioane. Acolo m-aș duce, acolo aș săpa să văd ce firmă e în România abilitată să care aurul. Dacă o căutăm vom vedea că e în legătură cu Vâlcov, cu Dragnea, cu ceilalți. Aceasta e afacerea. Că e la Londra sau la București aurul, vă spun că dacă lor li se pare mai profitabil, îl duc și înapoi. Deci îl aduc și îl duc”, a spus deputatul Pro România.

El a arătat că nici nu vrea să se gândească la cât va costa transerul de la Londra la București a  63 de tone de aur.

„Populismul lui Dragnea este foarte clar și tot ce face Dragnea este cu scopul de a fi ales președinte, de a-și muta toate problemele cinci ani, când vor fi prescrise”, a mai spus Nechifor.

Senatul a adoptat deja proiectul de lege inițiat de Liviu Dragnea prin care Banca Naţională a României este obligată să aducă în ţară aproape toată rezerva de aur ţinută în Londra, la Banca Angliei. (T.B.)


Intră acum și în grupul de