Călin Popescu Tăriceanu va începe la Suceava discuţiile cu activul din judeţ


Intră acum și în grupul de

Fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, era aşteptat joi la prânz, în municipiul Suceava, la sediul PNL, unde încă de la ora 11 începuseră să sosească membri marcanţi din judeţ ai liberalilor suceveni. Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene, Iulian Angheluş, a declarat pentru www.newsbucovina.ro că la sediul PNL vor fi prezenţi peste 30 de persoane, lideri din diverse zone ale judeţului, care vor discuta cu Tăriceanu mai multe aspecte legate de viaţa partidului şi mai ales de votul care va fi cerut delegaţiei de la Suceava la Congresul extraordinar al PNL din 28 martie. Printre personalităţile PNL sunt prezenţi la sediul partidului primari, viceprimari, consilieri municipali suceveni şi cei judeţeni, precum şi membrii Biroului Permanent Judeţean interimar al organizaţiei, dar şi lideri zonali.
Tăriceanu va veni după o întâlnire pe care a avut-o la Botoşani cu activul PNL din judeţul vecin şi va sta la Suceava până diseară. La ora 15, Călin Popescu Tăriceanu va susţine şi o conferinţă de presă la sediul PNL Suceava.
Liderul naţional al liberalilor se află în plină campanie şi într-o luptă deschisă pentru şefia partidului cu unul dintre membrii marcanţi ai PNL, Crin Antonescu, care însă la Suceava nu se bucură de o prea mare simpatie. De altfel, Suceava pentru Tăriceanu nu are de ce să fie una dintre zonele pe care să o îndrăgească foarte mult, în condiţiile în care de aici a pornit PLD, coordonat de Gheorghe Flutur şi Theodor Stolojan şi unde PNL are ca lider interimar pe un deputat de Iaşi, Relu Fenechiu, care şi-a anunţat deschis sprijinul pentru Crin Antonescu. Venirea lui Tăriceanu în zonă poate însemna şi o relansare a sa în zona Moldovei.


Intră acum și în grupul de