Nechifor anunță că îi va asigura suportul său în Comisia pentru drepturile omului tânărului care l-a înfruntat „cu un cuvințel” pe Liviu Dragnea la Dumbrăveni: A fost bruscat și trântit de gard, iar acum am înțeles că se încearcă variante să-i fie intimidată familia


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că va oferit, dacă i se va cere, suportul său și al Pro România tânărului care l-a înfruntat „cu un cuvințel” pe președintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul electoral de joi după amiaza de la Dumbrăveni.

„Nu credeam că la un partid cum e PSD, pusul pumnului în gură unei persoane e acceptabil, dar violența fizică a unui tânăr care a spus și el un cuvințel și a dat foc întregii organizări nu cred că e de tolerat”, a spus Nechifor.

El a arătat că a văzut unele imagini cu acest incident și că a rămas foarte mirat și afectat.

„Am și analizat subiectul. Un tânăr care vine dintr-o familie modestă, cu mama care lucrează într-o instituție publică să ajungă să fie bruscat de un primar PSD care în urmă cu două săptămâni spusese de 50 de ori mai mult rău la adresa PSD decât acel tânăr nu este calificabil”, a spus Cătălin Nechifor.

El a arătat că dacă acel tânăr vrea să îl caute, el va putea să-i asigure întregul meu suport politic inclusiv în Comisia pentru drepturile omului.

„Știu că deja se încearcă diferite variante să-i fie intimidată familia, să-i fie amenințată și mama și lucrul acesta nu poate fi acceptat într-o țară democratică”, a spus Nechifor.

Deputatul Pro România a adăugat că a fost un gest pe care nu-l poate califica acum.

„A spus un singur cuvânt. De aici să vezi oameni angajați politic trântindu-l de gard, bruscându-l la miting la Dumbrăveni mi se pare incalificabil. Dacă el crede că are nevoie eu și Pro România, vom încerca să-i oferim suportul necesar”, a declarat Cătălin Nechifor.

La mitingul de la Dumbrăveni liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat când în discursul său a fost întrerupt de un tânăr care i-a spus că PSD nu a făcut nimic.

„Ce am făcut noi?”, a spus Liviu Dragnea, fiind completat de un tânăr „Nimic!”.

Președintele PSD a replicat: „Nimic ești tu. Ți-o spun direct. Ai răbare să spun ce am făcut noi minicinosule!”.(T.B.)


Intră acum și în grupul de