Cristian Bușoi: Dacă Flutur ar fi ministrul Dezvoltării, comunitățile locale din România ar arăta mult mai bine. Dacă Flutur al fi ministrul Transporturilor, Autostrada Unirii ar deveni realitate într-un timp foarte scurt. Dacă Flutur ar fi ministrul Sănătății, spitalele din România ar ajunge la nivelul Spitalului Județean Suceava


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a declarat, marți după amiaza, la mitingul PNL din centrul Sucevei, că Gheorghe Flutur a fost un foarte bun ministru al Agriculturii, dar că a dovedit că prin ceea ce face este un bun administrator care poate face performanță.

El a spus că în Suceava, atât în județ cât și în municipiu, s-au atras sute de milioane de euro din fonduri europene, și că i s-a spus că dacă Gheorghe Flutur ar fi ministrul Dezvoltării Regionale, comunitățile locale din România ar arăta mult mai bine.

Bușoi a adăugat că un lider basarabean i-a spus că dacă Gheorghe Flutur ar fi ministrul Transporturilor, Autostrada Unirii va deveni realitate într-un timp foarte scurt.

Europarlamentarul a afirmat că el crede că dacă Gheorghe Flutur ar fi ministrul Sănătății, spitalele din țară ar ajunge la nivelul Spitalului Județean Suceava.

„Dacă există un model de bună practică, dacă există un model că se poate în România, ca un spital să fie bine dotat, bine organizat, cu respect față de pacienți, care să atragă medici tineri, medici pricepuți, care să fie în slujba oamenilor, acesta este Spitalul Județean Suceava”, a spus Bușoi.

El a declarat că cea mai mare păcăleală a PSD a fost promisiunea că va construi opt spitale regionale și un spital republican și că nici măcar nu s-a început proiectul celor trei spitale regionale pentru care există fonduri europene. (T.B.)


Intră acum și în grupul de