Ioan Bălan convins că PNL va reedita și acum victoria în alegeri din 2008 când PSD a fost înlăturat de la putere cu toate că nimeni nu credea că se poate


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, marți după amiaza, la mitingul PNL din centrul Sucevei că este convis că PNL va reedita la următoarele alegeri victoria pe care a avut-o în 2008.

„Mă gândesc că de la Revoluție încoace, Suceava a fost condusă de socialiști, cu două întreruperi: 2008-2012 și din 2016. Îmi aduc aminte că în urmă cu 11 ani o echipă puternică, cu Gheorghe Flutur, ne aflam în această piață în fața Consiliului Județean, când nimeni nu ne dădea nicio șansă că și în Suceava putem să dăm deoparte ciuma roșie. Am câștigat și ne-am bucurat, ca partid, că am câștigat, dar în primul rând s-a bucurat Suceava pentru că mandatul 2008-2012 al lui Gheorghe Flutur, al echipei de atunci, a fost un mandat în care s-au atras fonduri de un miliard de euro”, a spus Bălan.

El a atras atenția că la acea vreme a fost o luptă pentru fiecare proiect în parte, de la modernizarea Aeroportului la modernizarea Spitalului Județean Suceava.

Ioan Bălan a spus că se vorbește mult despre infrastructura rutieră, despre șoseaua de centură, unde nu s-a mai mișcat o piatră de când e PSD la guvernare.

El a îndemnat sucevenii să vină la vot în 26 mai și să voteze PNL pentru ca să fie reeditat mandatul 2008-2012 al lui Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de