Flutur: PSD a ajuns un partid sătesc unde chiar ai lor au spus că nu au făcut nimic. Cât a guvernat, PSD a dezindustrializat țara și nu au pus nimic în loc, iar acum luptă din răsputeri să ne scoată din Uniunea Europeană. Lui Dragnea îi plac banii europeni, dar nu disciplina europeană


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți seara la mitingul electoral al PNL organizat la Suceava că PSD a dus țara în sărăcie pentru ca la patru ani să vină cu promisiuni pentru a păcăli electoratul.

„PSD a devenit un partid sătesc. Adunarea lor electorală au făcut-o într-o comună. N-au avut curajul să vină în Suceava. PSD și-a adunat într-o sală de sport public de-al lor și au spus ai lor că nu au făcut nimic, că e un partid de nimic”, a spus liderul liberal.

Flutur a spus că este de neacceptat ca șoseaua de centură a Sucevei să fie lăsată în paragină atâția ani când mai erau de făcut 13 la sută.

El a spus că cei din PSD vor plăti pentru asta și că și ei sunt conștienți de asta.

„PSD a izolat Moldova. Niciun kilometru de autostradă. A făcut un privat, în semn de protest, un metru de autostradă și era să o pățească cu ei. Din păcate nici măcar acest mesaj nu l-au înțeles”, a declarat președintele PNL Suceava.

Flutur a arătat că Suceava are din păcate peste 150.000 de persoane plecate la muncă în străinătate pentru că lipsesc autostrăzile și investitorii se opresc în Ardeal.

El a mai spus că PSD a împărțit generații, tinerii cu pensionarii, orașul cu satul, bugetarii cu mediul de afaceri.

„Aproape 20 de ani PSD a condus județul Suceava și s-au ocupat de împărțit proprietăți. Vreo 15 ani au umplut tribunalele cu țărani care s-au judecat pentru proprietăți confiscate tot de strămoșii lor bolșevici. Au dezindustrializat România și nu au pus nimic în loc și acum luptă din răsputeri să ne scoată din Uniunea Europeană”, a spus Flutur.

Mesajul său pentru europarlamentarii PNL a fost ca aceștia să reprezinte țara cu demnitate, dar nu cu „demnitate de tip Dragnea căruia îi plac banii europeni, dar nu și disciplina europeană”.

Flutur a spus că va trebui realizată legătura pe autostradă între Suceava și București și Ardeal, că este nevoie de proiecte cu finanțare europeană pentru anumite regiuni, dar și de promovarea produselor agricole românești, amintind că el a promovat Produs în Bucovina și la Bruxelles și la Viena.

El a cerut ca PNL să propună obligatoriu un program de reindustrializare a României care să creeze locuri de muncă acasă.

Flutur a mai atras atenția că există riscul unor rupturi de solidaritate socială pentru că se va ajunge la o diferență foarte mare între pensionari și cei angajați din țară astfel încât să nu se poată asigura finanțarea pensiilor.(T.B.)


Intră acum și în grupul de