Flutur, la Iași: PSD vrea să conducă România cu Jandarmeria. Cei din PSD au încercat să ne scoată din Europa și au fost scoși ei din Europa de socialiștii europeni. Am încredere în lecția de democrație a zonei Moldovei care va trimite PSD în opoziție


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, la mitingul electoral regional al PNL de la Iași că schimbarea la față a Moldovei a început și că oamenii doresc durmul european al României.

Flutur a spus că Dumnezeu s-a întors cu fața către Moldova.

„ Uitați ce soare avem. Marți, la Suceava, am avut șase mii de oameni la trei grade și ningea. Au ieșit oamenii. Am fost la Neamț, la Bacău, la Vaslui, la Botoșani. Se întâmplă ceva. Schimbarea la față a Moldovei și se întâmplă bine. Mă gândeam astăzi că poate dă Dumnezeu și o ploaie să spele rușinea de alaltăieri, de aici de la Iași”, a declarat Flutur care a arătat că acum s-a adunat atâta lume care dorește drumul euroepean al Moldovei și al României.

El a arătat că președintele Românie, Klaus Iohannis, a adus Europa în inima României și că acum a adus-o și la Iași și strălucește soarele.

„Din păcate, adversarii noștri despre care nu-mi place să vorbesc, au vrut să ne scoată din Europa. Le-a ieșit pe jumătate: au ieșit doar ei din Europa pentru că socialiștii europeni pe ei i-au scos. România a rămas și trebuie să meargă cu noi înainte pe drumul european. Aceasta trebuie să fie mesajul”, a spus Flutur.

El a mai arătat că vrea să se uite în ochii celor care alaltăieri au fost la Iași la mitingul PSD și să îi întrebe ce le vor spune copiilor și nepoților lor că votează PSD, partid care nu iubește Uniunea Europeană.

„Ce au făcut cu noi în zona Moldovei 30 de ani că am rămas cea mai săracă regiune din România? Este o tristă realitate, avem doar 39 la sută din PIB-ul european. De ce îi votează? Doar pentru că prinde manipularea?”, a spus Flutur.

El a arătat că manipularea nu mai prinde și că se vede în fiecare zi, chiar la mitingul PSD de sâmbătă de la Galați.

„După părerea mea PSD crede că poate conduce România cu Jandarmeria ori acest lucru nu se poate!”, a spus Flutur.

El a mai declarat că România trebuie să fie un model pentru Republica Moldova pentru că în 30 de ani nu a fost un model.

„Să nu e mire că ei nu i-au de la noi drumul pro-european sau îl iau foarte greu pentru că am rămas cei mai săraci. Zero kilometri de autostradă. E adevărat. S-a făcut un metru la Suceava, dar nu e suficient.Asta trebuie să plătească PSD la alegeri pentru că ne-a mințit pe noi cei din zona Moldovei. Ne-au trimis copiii la muncă în străinătate”, a arătat liderul liberal.

El le-a spus liderilor liberali că autostrăzile care trebuie să lege Moldova de București și de Occident trebuie să fie autostrăzile întoarcerii tinerilor plecați în străinătate pentru că nu au locuri de muncă acasă.

„Am încredere că pariul nostru începând cu europarlamentare vor fi autostrada Est-Vest și Nord-Sud, altfel nu-i putem ajunge din urmă pe ceilalți și nu este corect.Haideți să fim mai uniți în demersul nostru și să sancționăm la vot pe cei care ne-au adus în sărăcie pentru că asta a făcut PSD. Dacă vom fi uniți vom câștiga”, a spus Flutur.

El a arătat că de la europarlamentarii liberali așteaptă la Suceava mai multă Europă, mai mulți bani europeni, drepturile românilor apărate cu demnitate, respectând regulile europene.

„Aștept mai multe probleme specifice zonei sărace, aștept produse românești promovate în străinătate. Aștept promovarea turismului cu demnitate în străinătate”, a spus Flutur.

El a îndemnat să se voteze „Da” la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis pentru că este drumul spre normalitate.

„România a derapat în ceea ce privește justiția. Trebuie să ne facem bine, să revenim la normalitate. Am încredere în lecția de democrație a zonei Moldovei care, cu Ardealul împreună și convis că și cu mulți din sud, vor da o lecție PSD să se ducă să se odihnească în opoziție”, a spus Gheorghe Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de