Deputatul PSD Alexandru Rădulescu: Legea lui Ioan Bălan privind amplasarea radarelor doar la vedere și pe mașini inscripționate ale Poliţiei Rutiere a trecut cu votul masiv al deputaților PSD. Ar fi fost normal să aducă mulțumiri deputaților PSD, în primul rând celor suceveni care au votat inițiativa dumnealui într-un gest de normalitate a activității politice


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a apreciat, marți, că deputatul PNL Ioan Bălan, care a inițiat legea privind modul în care se amplasează radarele ar fi trebuit să mulțumească deputaților PSD care i-au susținut inițiativa legislativă într-un gest de normalitate a activității politice.

„Astăzi,14.05.2019,  în Camera Deputaților, așa cum s-a grăbit să anunțe un coleg deputat liberal, s-a adoptat o lege importantă referitoare la circulația pe drumurile publice. Această lege stipulează faptul că dispozitivele destinate măsurării vitezei vor fi instalate exclusiv pe autoturismele ce poartă însemnele Poliției Rutiere”, arată deputatul Alexandru Rădulescu.

Deputatul PSD arată că Ioan Bălan are tot dreptul să se mândrească cu apariția acestei legi pentru că, într-adevăr, este unul din inițiatori.

„Așa cum afirmă și dumnealui, adoptarea acestei legi (cu 186 de voturi pentru, 21 de voturi împotrivă și 6 abțineri) este un semn de normalitate. Însă normalitatea unei comunicări politice decente l-ar fi obligat să-și înceapă comunicatul cu mulțumiri aduse colegilor deputați din PSD și în primul rând colegilor deputați social-democrați suceveni care au votat în favoarea inițiativei dumnealui într-un gest de normalitate a activității politice. Și fac această afirmație deoarece din cei 186 de deputați care au votat pentru această lege, 110 au fost de la PSD, doar 34 de la PNL (din totalul de 68 de colegi ai dumnealui), iar restul de la celelalte partide politice. Menționez că deputații USR au votat împotriva acestei legi care într-adevăr instalează o stare de normalitate”, a precizat Alexandru Rădulescu.

Deputatul social-democrat sucevean consideră că prin votul dat pentru această propunere legislativă, deputații social-democrați demonstrează încă odată că atunci când este vorba de interesele românilor reușesc să depășească orgolii meschine de interes partinic.

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, care a inițiat, alături de colegul său Florin Roman, proiectul de lege pentru modificarea art.109 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice,a mulțumit deputaților care au votat pentru adoptarea acestei legi și a afirmat că prevenția va trebui să fie prioritatea zero a autorităților române pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, dar și pentru alte politici din sectorul public.(T.B.)


Intră acum și în grupul de