Ioan Bălan: Pentru prima dată PNL este în poziția să învingă PSD în alegeri. Este o realitate pentru că este o dorință națională de schimbare


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL deputatul de Suceava Ioan Bălan a declarat, miercuri, că la alegerile europarlamentare din 26 mai se conturează pentru prima dată o victorie a PNL în fața PSD, subliniind că se observă la nivel național o dorință mare de schimbare.

Bălan a spus într-o conferință de presă că la alegerile din 26 mai există o componentă europeană, iar  cetățenii au înțeles ce poate face Bruxelles pentru fiecare județ în parte și că, din discuțiile cu cetățenii, aceștia și-au canalizat cerințele în această zonă.

El a remarcat că foarte mulți dintre cei cu care a discutat au arătat că subvenția pe care o acordă UE pentru zona agricolă este destul de mică și cerința tuturor este să fie în media europeană, subliniind că aceasta este o obligație pentru cei care vor deveni europarlamentari din partea PNL.

Bălan a mai spus că PNL are o echipă destul de puternică de candidați pentru alegerile europarlamentare și că este pentru prima dată când PNL este în poziția în care să învingă PSD.

„Este o realitate. Realitatea asta are în spate și o dorință națională de schimbare. Lucrul acesta se va vedea și după 26 mai”, a spus Bălan.

El a subliniat că a văzut, la Suceava, la mintingul PNL,  determinarea cu care cetățeni din tot județul începând din Vatra Dornei și până la Dolhasca au venit pe o vreme rea, la trei grade Celsius, cu ploaie, aproape lapoviță și au stat în număr de mii și au încurajat PNL.

Bălan a comparat mitingurile organizate de PNL unde cetățenii sunt receptivi la propunerile echipei liberale cu cele organizate de PSD unde liderii social-democrați sunt huiduiți, iar de la tribună se transmit numai lozinci.

„Speranța noastră este că cetățenii vor veni în număr mare la vot și în 26 mai vom face diferența”, a conchis Ioan Bălan. (T.B.)


Intră acum și în grupul de