Cătălin Nechifor alături de Gheorghe Flutur la Hora Bucovinei, manifestare pe care amândoi au organizat-o: Contează ce lăsăm după noi. Brânza n-are culoare politică, important cheag bun să fie.


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, Cătălin Nechifor și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, au discutat, duminică, la Hora Bucovinei, manifestare inițiată de Gheorghe Flutur în 2008 și care a fost continuată de Cătălin Nechifor în perioada 2012-2016.

Nechifor a spus că s-a aflat la Hora Bucovinei 2019, alături de Gheorghe Flutur, cel care a inițiat manifestarea în 2008 și pe care el a continuat-o între  anii 2012 -2016.

„Până la urmă contează ce lăsăm după noi și m-am bucurat să le arăt asta și lui Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin. Brânza n-are culoare politică, important cheag bun să fie!”, a transmis Nechifor.

El a arătat că fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin și fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu,  s-au bucurat, duminică, la Hora Bucovinei de fiecare clipă pe care au petrecut-o între bucovinenii îmbrăcați în straie de sărbătoare.

Nechifor a felicitat atât organizatorii cât și participanții și a remarcat că această zi a adus consens între partide, măcar în aparență, și zambete pe chipurile oamenilor.

„O zi în care ne-am simțit cu toții Pro Bucovina, o zi în care am fi vrut ca toți românii să se simtă la fel: Pro Romania, Pro Europa -cu zâmbete, strângeri de mână și liniste…Normalitate”, a transmis Nechifor pe pagina sa de socializare. (T.B.)


Intră acum și în grupul de