Vicepreședintele PSD Marian Oprișan cere demisia lui Virginel Iordache din Senat și din PSD: Domnul Virginel Iordache a dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea și programul politic al PSD, dar și o iresponsabilitate periculoasă pentru funcția de senator al acestei țări


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a cerut, sâmbătă, demisia senatorului Virginel Iodache din partid, dar și din Senat, arătând că dacă acesta nu va acționa în acest fel va cere excluderea lui din partid.

„Mă declar profund dezamăgit de recentul scandal în care a fost implicat senatorul Virginel Iordache din Suceava care a cerut, abuziv, să fie transportat cu elicopterul SMURD la București pentru a fi tratat de o afecțiune minoră, o enteroviroză. Îi cer acestuia, urgent, demisia de onoare din cadrul PSD, dar și din funcția de senator, că urmare a erorii grave de conduită și a deserviciilor de imagine aduse echipei social-democrate”, arată Marian Oprișan într-o postare pe pagina sa de socializare.

El menționează că aceste gesturi sunt incompatibile cu social-democrația, precum și cu dedicarea echipei Partidului Social-Democrat de a clădi o relație sinceră și cinstită cu electoratul și cu întreaga țară. „Domnul Virginel Iordache a dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea și programul politic al PSD, dar și o iresponsabilitate periculoasă pentru funcția de Senator al acestei țări”, scrie Oprișan.

Liderul social-democrat a arătat că îi solicită un minim gest de onoare: demisia imediată din funcția de senator și din cadrul Partidului Social Democrat.

„În prag de alegeri, este singură opțiune. Nu putem lăsă asemenea abuzuri și inconștiențe să păteze o campanie electorală demnă, eforturile unei echipe de zeci de mii de oameni și așteptările a milioane de români din țară și din Europa! Voi cere excluderea din PSD a domnului Virginel Iordache, în caz că refuză să demisioneze!”, a transmis Marian Oprișan.

În cazul în care Virginel Iordache va renunța la funcția de senator, următorul pe listă este fostul senator de Suceava Ovidiu Donțu.(N.B.)

Prieteni, Ma declar profund dezamăgit de recentul scandal în care a fost implicat senatorul Virginel Iordache din…

Gepostet von Marian Oprișan am Samstag, 25. Mai 2019

Intră acum și în grupul de