Gheorghe Flutur a votat pentru o echipă de parlamentari puternică și care să aducă fonduri europene pentru autostrăzi în Suceava și pentru reindustrializarea județului, iar la referendum pentru o justiție independentă


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a votat, duminică, la Gura Humorului, atât pentru alegerile europarlamentare cât și la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis.

El a fost însoțit la vot de senatorul Daniel Cadariu și de vicepreședintele CJ Suceava Gheorghe Niță.

Flutur a spus că a votat în primul rând pentru o echipă de europarlamentari puternică, o echipă care să aducă fonduri europene pentru a se lega Suceava și Bucovina de vestul Europei și de București, respectiv pentru autostrăzi.

„Am votat pentru mai mulți bani ca să se înceapă reindustrializarea României și a județului Suceava ca să se întoarcă tinerii acasă unde să aibă de lucru”, a spus Flutur.

El a mai declarat că a votat și pentru reprezentarea cu demnitate în Parlamentul European, pentru promovarea și apărarea capitalului românesc și a produselor românești.

„Am votat la referendum pentru starea de normalitate, o justiție independentă, pentru ca politicul să nu se mai bage niciodată în actul de justiție. Am votat pentru viitorul copiilor noștri”, a spus Gheorghe Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de