Sociologul sucevean Adrian Botezatu, despre prezența la vot la alegeri și referendum: Arată atașamentul cetățenilor pentru lupta anticorupție, dar se vede și un val puternic anti-PSD


Intră acum și în grupul de

Sociologul sucevean dr. Adrian Botezatu, a comentat prezența la vot la alegerile europarlamentare și referendum apreciind că s-a văzut un val puternic anti-PSD și atașamentul pentru lupta anticorupție.

Potrivit lui Botezatu, participarea masivă la referendumul pe justiție inițiat de președintele Klaus Iohannis arată atașamentul cetățenilor pentru lupta anticorupție.

El a adăugat că depășirea pragului de validare pentru acest referendum explică eșecul referendumului privind familia tradițională.

„Dacă acum oamenii s-au mobilizat anticorupție și atunci au boicotat tot anticorupție prin asocierea unor înalți prelați cu partidul care apără interesele hoților”, a spus sociologul sucevean.

El consideră că la aceste alegeri PSD a decontat sfidarea la adresa românilor și lipsa de rezultate ale guvernării.

„Există un val puternic anti-PSD. PSD decontează practic prostiile și greșelile, dar și toată sfidarea la adresa românilor din ultimii ani, dar și lipsa de rezultate ale guvernării”, a spus Botezatu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de