PNL a câștigat alegerile în Frasin și Dumbrăveni unde au fost Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. În municipiul Suceava, PSD este pe locul trei, după PNL și USR-PLUS-numărătoare paralelă


Intră acum și în grupul de

PNL a câștigat alegerile europarlamentare în mai multe localități sucevene cu primari PSD, inclusiv în Frasin și Dumbrăveni unde au fost în campanie electorală premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit numărătorii paralele a PNL, în municipiul Suceava liberalii au obținut cele mai multe voturi, fiind urmați de USR și PSD.

Totodată, PNL a câștigat alegerile în mai multe localități cu primari PSD cum ar fi Dumbrăveni, Milișăuți, Cajvana, Frasin, Todirești, Panaci, Dorna Candrenilor, Dorna Arini, Coșna, Udești, Solca, Straja, Gălănești, Sucevița, Brodina, Arbore, Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi sau Păltinoasa.

După numărarea voturilor din 308 secții de votare din județul Suceava, PNL are 35 la sută din voturi, fiind urmat de PSD cu 27,3 la sută, USR-PLUS cu 12,31 la sută, Pro România cu 6,55 la sută și PMP cu 6,39 la sută.


Intră acum și în grupul de