PSD Suceava speră la un loc eligibil pe listele pentru PE


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean Ionuţ Corjuc are cele mai mari şanse să reprezinte Suceava la viitoarele alegeri pe listele PSD. Corjuc a fost prima nominalizare a PSD Suceava pentru cei de la Bucureşti, în condiţiile în care el este şi preşedintele organizaţiei judeţene de tineret. Biroul Permanent Judeţean al social-democraţilor suceveni au decis ca cea de-a doua nominalizare pentru lista candidaţilor la Parlamentul European să fie un alt tânăr, Cristian Şologon.

Discuţiile care au avut loc în BPJ au condus la concluzia că cele două persoane ar fi cele mai potrivite şi în cazul lui Ionuţ Corjuc, acesta chiar are şanse să prindă un loc eligibil pe lista finală.

Actualmente, organizaţia judeţeană Suceava a PSD este în plină campanie de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor partidului la alegerile euro-parlamentare ce vor avea loc pe 7 iunie. Ovidiu Milici, secretar al PSD, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că misiunea Sucevei este de a aduna în cele din urmă 24.000 de semnături şi că până acum „ne aflăm în grafic cu întreaga acţiune”.

Suceava a avut până anul trecut un deputat european, în persoana lui Cătălin Nechifor, însă acesta a demisionat pentru a putea continuna activitatea în Parlamentul României, după ce în decembrie 2008 a fost ales deputat.


Intră acum și în grupul de