Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan pentru News Bucovina: Eventualele tensiuni legate de situația deputatului Maricela Cobuz trebuie lămurite în cadrul organizației locale. Maricela Cobuz a evitat să comenteze acuzele lui Dan Ioan Cușnir, iar prin Cabinetul parlamentar a transmis că nu va reacționa public


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz a evitat în cursul zilei de joi, să comenteze acuzele șefului său de partid, Dan Ioan Cușnir, la adresa ei și a modului în care soțul parlamentarului a ajuns șeful Casei Județene de Asigurări de Sănătate Suceava și nici nu a putut fi contactată telefonic în ciuda eforturilor depuse.

De la Cabinetul Parlamentar al doamnei Maricela Cobuz am fost informați că parlamentarul sucevean nu va reacționa public la postarea liderului său de partid și că din punctul său de vedere este vorba despre o problemă internă de partid care trebuie dezbătută doar in interiorul PSD Suceava.  

La rândul său, președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan a declarant că nu are cunoștință ca pe ordinea de zi a sedinței săptămânale a Organizației Municipale  PSD Suceava să fie vreun punct care să vizeze subiectul Cobuz însă e de părere că dacă există anumite tensiuni ele ar trebui rezolvate în cadrul organizației.

Întreaga poveste a pornit de la o declarație politică a dnei Cobuz care a susținut în Camera Deputaților o declarație politică în care arăta că România a fost dezbinată în ultima vreme cu mesaje false și atacuri politice, doar pentru beneficii electorale și pentru ca opoziția să câștige capital electoral.

Dan Ioan Cușnir a întrebat-o  pe dna Cobuz, printr-o postare pe Facebook, despre cum stă treaba cu dezbinarea României din cauza intereselor personale și de familie. „Gargară ieftină. Doamna Cobuz, vă este cunoscută expresia “Mandea l-a rezolvat pe Claudiu”?

Claudiu COBUZ

Contactat de News Bucovina, Dan Ioan Cușnir a declarat că a fost profund revoltat, atât el cât și organiziația municipală PSD Suceava, că deputatul Maricela Cobuz a crezut că menirea dumneaei ca deputat al României este să fie rol de trambulină pentru soțul ei, actualmente șef al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Suceava.

El consideră că PSD nu a fost votat masiv în 2016 în Suceava pentru ca domnul Claudiu Cobuz să ajungă director la Casa de Asigurări de Sănătate.

„Ce înțelege dumnealui din atribuțiile unui director sau manager. Când ajunge un om la o instituție ajunge să facă ceva bun pentru acea instituție, nu pentru ca dimineața când îl aduce șoferul la serviciu, șoferul să vină din spate și să-i care servieta. Nu cred că o persoană care vrea binele comunității și ajunge director, după ce ia prânzul o cheamă pe doamna secretară să-i strângă șervețelele și firimiturile”, a spus Cușnir.

Liderul organizației municipale PSD Suceava a apreciat că PSD va trebui să îndrepte greșelile făcute și trebuie să înțeleagă că în absolut toate posturile cheie, în absolut toate posturile de conducere, în absolut toate instiuțiile trebuie puși oameni competenți.

România, Suceava, au nevoie de oameni competenți în fiecare post de conducere. Dacă PSD nu înțelege lucrul acesta, în doi ani PSD nu va mai exista ca partid”, a conchis Dan Ioan Cușnir. (N.B.)


Intră acum și în grupul de