Fostul președinte executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donțu, către senatorul Virginel Iordache: Părerea mea este că trebuie să taci o perioadă și trebuie să platești costul elicopterului. De minim bun simț! După asta post și rugăciune!

Fostul președinte executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donțu, senator în mandatul 2012-2016 și primul supleant pe lista PSD Suceava pentru Senat a cerut, joi, senatorului PSD de Suceava Virginel Iordache să achite costul deplasării cu elicopterul SMURD de la Suceava la București și apoi să evite aparițiile publice.

Ovidiu Donțu a comentat la o declarație a senatorului Virginel Iordache în care acesta felicita învățătorii de Ziua Învățătorului.

 „Părerea mea este că trebuie să taci o perioadă și trebuie să platești costul elicopterului. De minim bun simț! După asta post și rugăciune!”, a scris Ovidiu Donțu.

Ovidiu DONTU

Fostul lider PSD Suceava a făcut această apreciere în contextul în care DSU a transmis la solicitarea presei că zborul cu elicopterul de la Suceava la București a costat circa 4.400 de euro.

Spitalul Județean Suceava a arătat că în cazul senatorului Virginel Iordache decizia de transfer cu elicopterul la București a fost efectuată sub presiunea demnitarului și că pacientul a avut o atitudine ostilă la adresa cadrelor noastre medicale, iar la București s-a confirmat diagnosticul pus la Suceava și s-a continuat tratamentul.

loading...