Fostul președinte executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donțu, către senatorul Virginel Iordache: Părerea mea este că trebuie să taci o perioadă și trebuie să platești costul elicopterului. De minim bun simț! După asta post și rugăciune!


Intră acum și în grupul de

Fostul președinte executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donțu, senator în mandatul 2012-2016 și primul supleant pe lista PSD Suceava pentru Senat a cerut, joi, senatorului PSD de Suceava Virginel Iordache să achite costul deplasării cu elicopterul SMURD de la Suceava la București și apoi să evite aparițiile publice.

Ovidiu Donțu a comentat la o declarație a senatorului Virginel Iordache în care acesta felicita învățătorii de Ziua Învățătorului.

 „Părerea mea este că trebuie să taci o perioadă și trebuie să platești costul elicopterului. De minim bun simț! După asta post și rugăciune!”, a scris Ovidiu Donțu.

Ovidiu DONTU

Fostul lider PSD Suceava a făcut această apreciere în contextul în care DSU a transmis la solicitarea presei că zborul cu elicopterul de la Suceava la București a costat circa 4.400 de euro.

Spitalul Județean Suceava a arătat că în cazul senatorului Virginel Iordache decizia de transfer cu elicopterul la București a fost efectuată sub presiunea demnitarului și că pacientul a avut o atitudine ostilă la adresa cadrelor noastre medicale, iar la București s-a confirmat diagnosticul pus la Suceava și s-a continuat tratamentul.


Intră acum și în grupul de