Tinerii din PD-L Suceava au o nouă misiune: să strângă semnături pentru candidatura Elenei Băsescu


Intră acum și în grupul de

Membrii Organizaţiei judeţene Suceava a PD-L au început de duminică o campanie destul de puternică şi bine concentrată de strângere de semnături pentru fiica cea mică a preşedintelui României, Elena Băsescu, până mai ieri membră a PD-L, dar care şi-a dat demisia din partid şi a anunţat că doreşte să candideze ca independent la alegerile europarlamentare.

Încă de duminică dimineaţă, la sediul PD-L Suceava se făceau sute de copii după modelul de listă pe care tinerii PD-L trebuie să le completeze cu semnături în vederea susţinerii candidaturii Elenei Băsescu. Pentru a putea să-şi înscrie candidatura, domnişoara Băsescu are nevoie de cel puţin 100.000 de semnături, filialele judeţene ale tinerilor PD-L făcând o adevărată competiţie în strângerea acestora. Printre judeţele „fruntaşe” care s-au anunţat deja ca „voluntari” se numără Bistriţa Năsăud, Arad, Neamţ, Olt, Hunedoara, Cluj şi Suceava.

Este clar că cine va reuşi să adune cât mai multe semnături va fi declarat judeţul favorit al Elenei Băsescu şi în compensaţie, este posibil ca liderii PD-L de la seniori să aibă de câştigat, motiv pentru care şi seniorii au primit sarcină să nu se dea în lături de la strângerea de semnături.


Intră acum și în grupul de