Acasă Politica Nechifor: Văd că după campania electorală s-a încetinit ritmul de construcție a...

Nechifor: Văd că după campania electorală s-a încetinit ritmul de construcție a autostrăzilor în Suceava. Vom vedea în campania pentru prezidențiale reluarea temelor privind proiecte înghețate de mai mulți ani


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că a constatat că după încheierea campaniei electorale actorii politici care făceau diverse promisiuni s-au liniștit și că a scăzut ritmul

„A trecut campania electorală și am văzut că în Suceava s-a încetinit ritmul de construcție al autostrăzilor”, a spus Nechifor făcând referire la anunțurile făcute de ministrul Transporturilor privind începerea procedurilor pentru autostrada Suceava-Satu Mare sau pentru autostrada Siret-București.



El a mai declarat că a văzut că multele proiecte anunțate în campanie cum ar fi gaz metan la Vatra Dornei, depozitele de deșeuri, podețe, drumuri, poduri, plata ratelor la Utilități și Mediu nu mai sunt actuale.

„S-au liniștit lucrurile. Toți au luat o pauză până la alegerile prezidențiale când vor veni din nou cu centura Sucevei, Spitalul Fălticeni sau gaz metan la Vatra Dornei”, a spus Nechifor care a menționat că vor fi reluate toate temele care sunt îngețate ca execuție de mulți ani.

Nechifor a făcut și o analiză a rezultatelor alegerilor europarlamentare în județul Suceava și a apreciat că Pro România, partid înființat de un an, a trecut primul examen după ce a obținut 6,48 la sută din voturi în condițiile în care partidul nu are nici aleși locali și nici șefi în instituțiile descentralizate din județ.

El a spus că mulți dintre membrii Pro România nu au făcut niciodată politică și că s-au reușit performanțe notabile, de 20 la sută în Vulturești sau Broșteni și a remarcat că în mediul urban partidul a obținut un scor bun.

„Construim un altfel de vehicul politic”, a spus Nechifor care a menționat că simte deja din discuțiile cu oamenii că potențialul partidului crește și că membrii de partid cu care a discutat sunt încrezători.

El a spus că aceată stare vine și pe fondul disoluției partidelor clasice, precizând că PSD a obținut cel mai mic scor istoric din județ.

Deputatul sucevean a arătat că dacă până nu demult competiția politică era între PSD și PNL , acum competiția va fi între Pro România și USR-PLUS precizând că valul schimbării din țările UE ajunge și în România, așa cum a fost în Italia, Franța, sau mai nou, în Germania. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version