Apel de pe marginea gropii de gunoi neconforme de la Fălticeni. Nechifor: autoritățile naționale și locale să găsească imediat soluția VIDEO


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a solicitat vineri primului ministru Viorica Dăncilă, ministrului mediului, Grațiela Gavrilescu, dar si autorităților locale să găsească urgent o soluție pentru protejarea mediului în județul Suceava, grav afectat de depozitările de deșeuri menajere.

 Nechifor a făcut declarația la marginea gropii de gunoi neconforme de la Fălticeni, care este amplasată chiar lângă fosta groapă de gunoi a orașului și care a fost închisă, ecologizată și înierbată în mandatul de președinte de Consiliu Județean a lui Cătălin Nechifor.

Nechifor a spus că, deși depozitul conform de la Moara a fost inaugurat de mai bine de o lună, deșeurile din Fălticeni sunt duse în continuare la groapa din apropierea orașului.

Deputatul Pro România  a cerut ca în problematica protecției mediului să se implice inclusiv noile autorități europene rezultate în urma alegerilor din 26 mai și a apreciat că, cu toate că va implica și costuri ridicate, problema mediului este mult prea importantă pentru a fi ignorată.


Intră acum și în grupul de