Moment de sinceritate politică al primarului Ion Lungu: Eu sunt în competiție cu mine, pentru suceveni. Nu sunt disperat să mai fiu primar. Pe domnul Rîmbu îl apreciez, este un manager de spital bun.Îi urez mult succes, dar eu știu ce am de făcut la Primărie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, joi, un moment de sinceritate politică în care a spus că o nouă candidatură a sa la funcția de primar depinde de modul în care el va reuși să pună în aplicare proiectele importante pe care le are pentru municipiu.

„Mă văd în competiție cu mine personal. Eu nu am o competiție cu nimeni”, a declarat, joi, primarul Ion Lungu întrebat dacă se vede într-o competiție cu managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu.

„Am o competiție pentru mine și una din respect pentru suceveni. Nu sunt disperat să mai fiu primar. Când nu ești disperat te manifești mai bine”, a spus primarul Ion Lungu.

El a precizat că nu a discutat niciodată subiectul candidaturii cu Vasile Rîmbu.

„Sigur, presa pune întrebări, pe domnul Rîmbu îl apreciez, este un manager de spital bun.Îi urez mult succes, dar eu știu ce am de făcut la Primărie. Eu nu sunt în competiție cu nimeni. Eu sunt în competiție cu mine și când spun că sunt în competiție cu mine, față de aceste multe proiecte pe care, dacă reușesc să le fac, poate să fie orice competitor, pentru că am cu ce sta în fața sucevenilor”, a spus primarul.

Chestionat de presă despre relația cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, Ion Lungu a spus că aceasta este alături de el și că acest lucru poate fi demonstrat prin sprijinul pe care și-l acordă reciproc în diverse acțiuni și manifestări.

„Eu sunt primarul municipiului reședință de județ, nu primar al unei comune să stau toată ziua la ușa domnului președinte Flutur să-mi dea idei sau să-mi dea un sfat. Asta fiecare știe ce are de făcut. Relațiile de colaborare cu domnul Flutur sunt foarte bune”, a spus Ion Lungu.

Întrebat dacă s-a discutat în partid despre o eventuală candidatură a lui Vasile Rîmbu la funcția de primar el a spus că niciodată nu a fost o discuție de acest gen.

„Domnul Vasile Rîmbu nu este membru PNL, nu avem cum să discutăm la partid”, a spus Lungu.

El a arătat că știe ce are de făcut în ceea ce privește candidatura pentru un nou mandat.

„Mingea este în terenul meu. Eu știu ce am de făcut.  Dacă mie îmi reușesc proiectele. Dacă voi candida, doar din partea PNL o voi face”, a conchis Ion Lungu.

Managerul Vasile Rîmbu a evitat, miercuri, într-o conferință de presă, să spună dacă intenționează să candideze la funcția de primar, arătând că nu contează terenul pe care joci, ci să joci bine.(T.B.)


Intră acum și în grupul de