Ioan Stan revine cu o nouă replică pentru Gheorghe Flutur: Valoarea totală a proiectelor de investiții din județ cu bani de la guvernările PSD e de 2.103.868.084 lei și se văd în fiecare din localitățile județului


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a revenit, joi, cu o nouă replică la adresa președintelui CJ Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, în care îi spune acestuia că în guvernarea PSD investițiile în județul Suceava sunt de peste 2 miliarde de lei.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Ioan Stan

„Știam că adevărul supără pe om. Mi se confirma, încă odată, această zicere înțeleaptă și nu mă miră foarte mult pentru că m-am obișnuit cu tehnicile adversarilor politici de a-și sprijini minciunile cu minciuni mai gogonate. Ceea ce mă miră totuși este disperata încercare a dlui Flutur de a învârti adevărul așa cum îi convine.

       Sunt așadar obligat să-i mai explic o data cine și cum a făcut câte ceva pentru cei ce au puterea deciziei în mână. La electoratul român mă refer.

        Încep prin a recunoaște ce nu am făcut pentru suceveni.

– nu am dublat costurile șoselei de centură a Sucevei alegând cel mai prost traseu cu putință;

– nu am despăgubit preferențial proprietarii de terenuri aflate pe traseul centurii;

– nu am lăsat sucevenii cu păsări ucise pentru eventualitatea îngrădirii ariei de răspândire a gripei aviare fără despăgubiri;

– nu am scris numele sfânt al Bucovinei cu oi pe dealuri;

– nu ne-am făcut preș în fața nici unui potentat al zilei dăltuindu-i chipul în gheață, chiar dacă era blond și nici nu i-am cărat zăpadă pentru plăcerea de a se da cu sania.

            Pot continua dată fiind puterea de improvizare a dlui Flutur în ale lingușelii și ale deciziilor arbitrare. Nu cred însă că i-ar fi de învățătură, iar eu timp de pierdut cu cei orbiți de ură nu am.

           Consideră dl. Flutur că nu știu suficientă politică pentru gustul domniei sale. Așa o fi. Nu mă pot compara cu unul care și-a schimbat crezul după alianțele de moment ale înregimentării sale politice și nici nu vreau să practic vreodată politica dlui Flutur. Eu sunt consecvent în ceea ce cred cu tărie a fi doctrina unui partid declarat și demonstrat în slujba poporului român. Așa încât, față de invectivele aruncate de dl. Flutur drept argumente, eu renunț a mai încerca să-l trezesc altfel decât cu cifre. Cel puțin cifrele n-au culoare politică și nu pot fi interpretate decât considerând valoarea lor intrinsecă. Și ele spun așa – valoarea totală a proiectelor de investiții din județ cu bani de la guvernările PSD e de 2.103.868.084 ron. Banii se văd în fiecare din localitățile județului și putem arăta concret școli, grădinițe, alimentări cu apă și canalizări, drumuri comunale și chiar drumuri județene.

Personal îndrăznesc să cred, în virtutea celor șapte ani de acasă de la mine, că prezența conducerii PSD la Sucevița la o oră neconvenabilă pentru cei șapte ani de acasă ai lui Flutur, că am demonstrat că nici un efort nu ni se pare prea mare dacă este vorba să ne respectăm promisiunile. Înțelegem nenumăratele trimiteri la ziua de 26 mai anul curent. Actualul partid al dlui Flutur n-a mai întâlnit un așa rezultat și cum nu le vine nici lor să creadă îl pomenesc la nesfârșit. Înțelegem și mesajul transmis de electorat și ne străduim să-i răspundem pe măsura așteptărilor sale și în condițiile oferite de negarea permanentă a rezultatelor guvernării noastre.

        Statisticile europene, că de cele naționale nu mai vorbesc, arată ce și cum a făcut guvernarea PSD – ALDE. Dacă sunt prea greu de citit și înțeles de liderul PNL nu este nimic nou pentru noi. Sper totuși ca ele să fie înțelese și apreciate de cei cu adevărat importanți pentru noi – cetățenii români.

          Incă o data, apropos de cei șapte ani de acasă, modul în care reacționează dl. Flutur la evidența unor fapte ne determină să ne oprim în a-i mai acorda atenția de care este permanent ahtiat, nu înainte de a preciza că la viitoarea rectificare de buget va fi rezolvată problema resurselor financiare pentru programul „utilități și mediu” pentru județul Suceava. Asta pentru a avea timp dl. Flutur să-și asume faptul de a fi obținut încă o „victorie””


Intră acum și în grupul de