Fost senator PSD de Suceava compară pe liderii suceveni ai PSD și PNL cu „prim-balerine” ale județului care își dispută contribuția fiecăruia la investițiile și așa întârziate din județ


Intră acum și în grupul de

Fostul senator PSD de Suceava, Neculai Bereanu, a apreciat, vineri, într-o postare pe pagina sa de socializare că a constatat că liderii PSD și PNL din județul Suceava își dispută contribuția la proiectele care se realizează în județ, dar constată că aceștia nu vin cu noi idei de dezvoltare.

În prezent vicepreședinte județean al Pro România, Bereanu scrie că în ultima perioadă a observat că pe scena politică a județului Suceava, prim-balerinile județului au început să se certe, care și cum sunt mai bune și ce spectacole au realizat.

„După ce au trecut trei ani de la alegeri și prim balerinele au facut un blat politic, acum încep să se certe pe nimic. Una, că ea a făcut pârtia din Câmpulung Moldovenesc, cealaltă, că a adus finanțarea. Una, că a proiectat centura, cealaltă,  că s-a rupt în genunchi să aducă bani. Una,  că a solicitat la guvern, cealaltă, că a muncit cu îndârjire să facă magistala de gaz către Dorna, și tot așa”, scrie Bereanu.

El crede că cele două prim balerine, fără vlagă, la sfârșit de carieră politică, nu mai pot crea un spectacol de succes pentru Suceava.

„De bine de rău, cu chiu cu vai, s-a finalizat pârtia, se va termina și centura, se va finaliza și conducta de gaz. Dar ce urmează? Ce spectacol mai pot oferi cele două prim balerine pentru Suceava? Nimic. Nu au nici o idee de dezvoltare pentru acest județ”, a conchis Bereanu. (N.B.)


Intră acum și în grupul de