Băișanu, la șantierul șoselei de centură: Am început-o când eram prefect și se termină în această guvernare, după ce celelalte guvernări nu au reușit să o facă. M-am mutat la Comisia de Transporturi tocmai pentru a face toate diligențele ca șoseaua să fie finalizată


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, deputatul ALDE de Suceava Alexandru Băișanu, a participat, vineri, la inspecția ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pe șantierul șoselei de centură a Sucevei și a declarat că finalizarea acestei investiții reprezintă unul dintre principalele obiective ale mandatului său de deputat.

„Prioritatea mandatului meu a fost finalizarea șoselei de centură a Sucevei. Am început-o când eram prefect de Suceava împreună cu Călin Popescu-Tăriceanu prim ministru. Iată că, după 12 ani, reușesc să o duc la bun sfârșit tot eu cu Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Băișanu.

El a menționat că a avut ca prioritate această investiție motiv pentru care a renunțat la funcția de vicepreședinte al Comisiei de Învățământ și a preluat funcția de vicepreședinte al Comisiei de Transporturi.

„La Comisia de Transporturi am făcut toate diligențele pentru ca acest proiect să se finalizeze. Prioritatea mandatului meu pentru Suceava, șoseaua de centură, se va finaliza. Eu am început-o, eu o termin după ce toate celelalte guvernări nu au reușit să o facă”, a spus Băișanu.  

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, și cu directorul DRDP Iași, Ovidiu Laicu, au inspectat, vineri, șantierul șoselei de centură și au dat asigurări că aceasta va fi dată în folosință în luna septembrie.(T.B.)


Intră acum și în grupul de