Echipa deputatului Mihalescul iese la rampă: prima acțiune din cadrul campaniei #CURĂȚĂMRĂDĂUȚIUL, un succes pentru TNL Rădăuți


Intră acum și în grupul de

PNL Rădăuți, cu sprijnul deputatului Dumitru Mihalescul, a început cu SUCCES campania de ecologizare #CURĂȚĂMRĂDĂUȚIUL cu prima acțiune ce s-a desfășurat în weekend la Podul Vlădichii.

Peste 30 de persoane au participat la prima acțiune de ecologizare a Rădăuțiului organizată de TNL Rădăuți și deputatul Dumitru Mihalescul. Participanții la eveniment au fost împărțiți în grupe și li s-a pus la dispoziție o anumită zonă pentru ecologizare. Acestora li s-au oferit mănuși, saci menajeri de diferite culori pentru sortare colectivă și sticle de apă pentru hidratare, conform www.pnlradauti.ro

Conform sursei citate compania locală de familie, Bucovina Verde, ce se ocupă cu reciclarea deșeurilor din zona Rădăuțiului a venit în sprijinul organizației TNL-Rădăuți împreună cu o echipă și cu o mașină cu ajutorul căreia s-au colectat și s-au transportat la sediu sacii de deșeuri adunați de participanți.

Eduard Neacșu, vicepreședinte în cadrul organizației TNL-Rădăuți, s-a ocupat de coordonarea și finalizarea cu succes a acțiunii.

Aceasta este doar o zonă ecologizată dintr-un municipiu cu atât de multe zone cu probleme. TNL-Rădăuți va desfășura constant acțiuni de ecologizare și dorește să îndemne cât mai mulți cetățeni să se alăture inițiativei și să devină responsabili contribuind astfel la un Rădăuți mai curat!

,,Sunt bucuros și plin de speranță când văd tinerii liberali din colegiul meu pe care i-am susținut necondiționat în toate ideile lor de proiecte civice că au ajuns să se mobilizeze și să mobilizeze foarte mulți oameni pentru a aduce o schimbare în bine în comunitatea din care fac parte. În acest sfârșit de săptămână am demonstrat că pentru  a schimba ceva nu este nevoie de mari sacrificii, ci de bun simț, voință și perseverență. Am participat la acțiunea de ecologizare a zonei Podul Vlădichii, răspunzând provocării lansate de tinerii liberali din Rădăuți care au ales această zonă întrucât se află la intrarea în municipiu și aici existau foarte multe deșeuri abandonate. În timp ce foarte mulți români se gândesc că România a devenit o țară din care e mai bine să pleci, eu le sunt recunoscător tuturor celor care au dovedit în acest sfârșit de săptămână că suntem încă destui care ne dorim lucruri frumoase, corecte, spații curate și care am înțeles că numai lucrând umăr la umăr putem mișca lucrurile în direcția la care visăm și putem duce Rădăuțiul, Bucovina și chiar România #ÎnPrimulRând acolo unde îi este locul.’’ ,a spus la finalul acțiunii deputatul Dumitru Mihalescul.


Intră acum și în grupul de