Ioan Stan după CEx al PSD: La rectificarea bugetară se va rezolva problema ratelor proiectului „Utilități şi Mediu”, dar se asigură şi finanțarea pentru investițiile PNDL


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni, după şedința CEx a PSD că aceasta a fost la obiect şi a vizat probleme privind economia, bugetare, de creștere a eficienței guvernamentale, dar şi privind candidatura la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.

Senatorul sucevean a declarat pentru News Bucovina că au fost prezentate măsurile pentru pensionari, asistați sociali şi alte categorii.

„Cele mai multe discuții au fost pentru rectificarea bugetară”, a spus Stan.

El a arătat că a luat cuvântul și a solicitat asigurarea fondurilor pentru plata ratelor pentru proiectul „Utilități şi Mediu” , pentru PNDL, dar şi pentru echilibrarea bugetelor locale.

Senatorul sucevean a arătat că județul Suceava este al doilea ca mărime din țară și al patrulea ca populație şi că la nivel național nevoia e de circa două miliarde de lei pentru realizarea proiectelor PNDL.

În ceea ce privește candidatul PSD pentru prezidențiale, Ioan Stan a spus că decizia a fost pentru un candidat propriu al PSD care să fie susținut de ALDE şi Pro România.

Discuțiile pentru această alianță ar urma să fie purtate de conducerea partidului cu liderii celorlalte forțe politice.


Intră acum și în grupul de