PSD Suceava speră ca Ion Corjuc să ajungă eurodeputat de pe locul 19


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, că partidul său speră să obţină în judeţul Suceava între 35 şi 40 % din voturile exprimate la alegerile europarlamentare din 7 iunie şi crede că într-un viitor foarte apropiat candidatul PSD Suceava, Ion Corjuc, aflat pe locul 19, să devină europarlamentar.

Mîrza a mai spus că PSD Suceava are „un obiectiv realist” la alegerile ce vor urma, având ca ţintă obţinerea unui scor electoral între 35 şi 40 la sută. El a apreciat că în urma alegerilor pentru Parlamentul European, PSD va obţine între 12 şi 15 eurodeputaţi, dar este de părere că Ion Corjuc, candidatul Sucevei de pe locul 19, va deveni, într-un timp nu foarte îndepărtat, membru al PE.

„Vor fi schimbări, modificări”, a explicat Mîrza, care a exemplificat cu situaţia actuală, când candidatul de pe locul 22 a devenit europarlamentar după alegerile din decembrie 2008. „E posibil ca în viitorul imediat, în PE să ajungă şi reprezentantul judeţului nostru”, a mai declarat preşedintele social-democraţilor suceveni.

Ion Corjuc are 35 de ani, este preşedintele TSD Suceava (organizaţia de tineret a PSD), consilier judeţean şi doctorand în tehnologia construcţiilor de maşini.


Intră acum și în grupul de