Rădulescu: În CEx al PSD s-a luat act de „obrăznicia și agresivitatea” celor care vor să asocieze tragedia de la Caracal cu guvernarea PSD după modelul Colectiv


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, care a participat, luni, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD reprezentând organizația județeană Suceava a declarat pentru News Bucovina că s-a discutat despre criza Caracal și că s-a constatat că se încearcă transformarea unei tragedii într-o platformă electorală ca în cazul Colectiv.

„S-a luat act de obrăznicia și agresivitatea celor care vor să asocieze tragedia de la Caracal cu guvernarea PSD după modelul Colectiv, mai ales, ținând cont că președintele țării, ca președinte CSAT, între Colectiv și Caracal nu a făcut nimic ca lucrurile să se desfășoare mai bine în țară. Nici acum nu știm exact ce s-a întâmplat la Colectiv”, a spus Rădulescu.

El a menționat că membrii CEx au constatat că președintele României nu și-a întrerupt concediul pentru a convoca mai repede ședința CSAT care să analizeze situația după tragedia de la Caracal.

„S-a luat act și de de atitudinea președintelui care nu a binevoit să-și întrerupă concediul și să organizeze mai repede ședința CSAT”, a spus Rădulescu.

El a menționat că în CEx s-a discutat și propunerea făcută de premierul Viorica Dăncilă în CSAT cu înființarea unei celule de criză condusă de Raed Arafat.

„Este nevoie de o analiză foarte corectă, cât mai amănunțită, care să identifice cât mai repede vinovații, fie că e vorba de STS, că e vorba de Procuratură, că e vorba de Poliție”, a spus deputatul Rădulescu.

Potrivit acestuia, evenimentele demonstrează că este mai mult decât necesară acea Secție Specială pentru Investigarea Magistraților.

„Cei care au contestat-o nu au procedat tocmai corect”, a conchis Alexandru Rădulescu. (N.B.)


Intră acum și în grupul de