Deputatul PSD Alexandru Rădulescu: Rectificarea bugetară va fi clar pozitivă pentru toate ministerele și Consilii județene și Consilii locale. Se va soluționa și situația privind proiectul ”Suceava-Utilități și Mediu”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, care a participat, luni, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD reprezentând organizația județeană Suceava a declarat pentru News Bucovina că în cadrul ședinței s-a anunțat că rectificarea bugetară va fi adoptată la începutul lunii august și că va fi „clar pozitivă”.

Rădulescu a precizat că în cadrul ședinței s-a discutat despre activitatea de guvernare și că în ceea ce privește rectificarea bugetară s-a spus că aceasta va fi făcută la începutul lunii august.

„Rectificarea bugetară va fi clar pozitivă pentru toate ministerele cât și pentru UAT-uri, respectiv Consilii județene și Consilii locale”, a spus deputatul PSD de Suceava.

El a mai declarat că, un caz aparte, care va fi rezolvat în perioada următoare va fi cel cerut de organizația PSD Suceava  de soluționare a problemei ratelor și dobânzilor pentru creditul de 86,3 milioane de euro pentru proiectul județean „Suceava-Utilități și Mediu la standarde europene”.

Deputatul Rădulescu a mai spus că în CEX s-a stabilit ca data Congresului PSD pentru prezentarea candidatului partidului la Președinția României să fie 24 august.(T.B.)


Intră acum și în grupul de