Viorica Dăncilă își începe campania electorală pentru Președinția României în județul Suceava-surse


Intră acum și în grupul de

Premierul României, președintele PSD Viorica Dăncilă, ar urma să-și înceapă campania electorală pentru Președinția României în județul Suceava, au declarat pentru News Bucovina surse din PSD Suceava.

Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă ar urma să participe, în 15 august la slujba oficiată la Mănăstirea Putna cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, dar că se pare că va participa și la slujba oficiată la Basilica Minor din Cacica cu prilejul aceleiași sărbători.

Aceleași surse au menționat că președintele PSD, Viorica Dăncilă, va participa, în 14 august la Fălticeni la o ședință a Comitetului Executiv Județean al PSD.

Sursele citate au subliniat că programul premierului ar putea fi modificat însă în urma evoluției „cazului Caracal” care a produs o mare preocupare în țară privind modul de funcționare și acțiune a autorităților statului.

Prezența premierului Viorica Dăncilă  la oficierea Sf Liturghii de la Mănăstirea Putna ar însemna prima participare în public a acesteia de la desemnarea drept candidat al PSD la funcția de președinte al României.

PSD urmează să se întâlnească într-un Congres în data de 24 august pentru confirmarea candidaturii Vioricăi Dăncilă la Președinția României.(T.B.)


Intră acum și în grupul de