Senatorul PSD Ioan Stan a mulțumit premierului Viorica Dăncilă pentru sprijinul acordat județului Suceava. Dăncilă: Pentru noi este important să avem realizări în fiecare județ


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a mulțumit miercuri, după Comitetul Executiv Județean al PSD premierului Viorica Dăncilă, pentru aprobarea proiectului pentru prelungirea conductei de gaz spre Vatra Dornei, pentru banii alocați la această rectificare pentru continuarea lucărilor la DN 18, centura Sucevei și centura Rădăuțiului, arătând că față de sumele alocate inițial acum au fost alocate noi fonduri pentru aceste investiții.

Referindu-se la discuțiile cu primarii, Ioan Stan a spus că „fiecare are o durere” indiferent de culoarea politică.

Liderul social-democrat sucevean a făcut referire la faptul că primari suceveni s-au plâns de sumele mici primite la rectificarea bugetară.

Președintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat că în cadrul ședinței CEX de la Suceava au fost aduse în discuții obiective de investiții și proiecte prin PNDL.

„Pentru noi este important să avem realizări în fiecare județ. Este important să ne implicăm în fiecare județ pentru că social-democrații au dat întotdeauna dovadă de solidaritate și este important ca acest lucru să fie văzut de cetățeni, să aducem alături de noi cât mai mulți cetățeni și să implementăm programul de guvernare în continuare”, a spus premierul. (T.B.)


Intră acum și în grupul de