Dan Barna la Suceava: Noi ne certăm pe inepțiile spuse de Dăncilă, iar în Suedia se printează la imprimante 3D, cu celule, părți de corp. E o diferență de preocupare și de direcție.


Intră acum și în grupul de

Președintele USR, Dan Barna, candidat al USR-PLUS pentru funcția de președinte al României, a declarat, vineri, la Suceava, într-o conferință de presă, că România trebuie să-și schimbe semnificativ direcția și că acum este momentul și nu peste cinci ani.

„România cred că este astăzi, și nu peste cinci ani, într-un punct în care putem să schimbăm direcția semnificativ pentru că de asta este nevoie. Oamenii au nevoie de viziune, oamenii au nevoie de speranță și un președinte este cel mai responsabil în statul român să asigure lucrul acesta”, a spus Dan Barna.

El consieră că în țară problema cea mai mare este a competenței.

Potrivit acestuia, ponderea reală în problematica țării este este lipsa oamenilor competenți apreciind că toate eșecurile de sistem nu sunt greșeli individuale.

„Ceea ce s-a întâmplat la Caracal nu a fost o eroare a polițitului sau a funcționarului care a răspuns neglijent la un apel. Ceea ce s-a constatat este că de fapt întregul sistem este inadaptat să mai funcționeze în raport cu societatea actuală modernă”, a spus Barna.

El a arătat că în preocupările sale este vorba despre o Românie care se schimbă și se adaptează la epoca digitală în care trăim.

„În Suedia se printează, cu imprimante 3D, cu celule, părți de corp. Poți să-ți înlocuiești o valvă. Înspre asta merge lumea și umanitatea, iar noi ne certăm pe inepțiile spuse de doamna Dăncilă. E o diferență de preocupare și de direcție. România are nevoie de o direcție și de o dezvoltare și asta propunem noi”, a spus Dan Barna. (T.B.)


Intră acum și în grupul de