Au mai rămas 77 de zile până la alegerile prezidențiale. Nechifor: Astăzi se vor lua decizii care vor influența rezultatul


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, lider al organizației județene, a apreciat, luni, că deciziile politice care se vor lua în cursul zilei vor influența rezultatul alegerilor prezidențiale.

El a arătat că mai sunt 77 de zile până la primul tur  al alegerilor prezidențiale.

„Astăzi cred că se vor lua decizii care vor influența rezultatul și pe cale de consecință combatanții pentru finală”, a spus Nechifor.

El a menționat că lecția pe care a învățaț-o până acum este că, pentru a câștiga, e nevoie de un candidat care să poată aduce ceva în plus, nu doar din bazinul electoral al partidului sau al spectrului politic.

„Și dacă mergem și pe teoria că iarna nu-i ca vara, e posibil ca procentele de azi ale lui Iohannis să nu-i fie suficiente pentru 24 noiembrie”, a apreciat deputatul Pro România .

El consideră că important este ce se va întâmpla după alegerile prezidențiale și se întreabă dacă va fi capabil noul președinte să aducă schimbarea pe care toți românii o așteaptă. (T.B.)


Intră acum și în grupul de