Replică acidă din PSD Suceava pentru senatorul ALDE, Ilie Niță. Dan Ioan Cușnir: În logica „aldistă de Suceava” ieșirea de la guvernare e pentru binele poporului. Faptul că au stat la butoanele călduțe ale guvernării a fost în detrimentul poporului?


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a ținut să transmită o replică senatorului ALDE de Suceava Ilie Niță care a declarat că decizia ALDE de a ieși de la guvernare a fost pentru binele românilor.

„Aha ne-am prins. Deci în logica aldistă de Suceava, ieșirea de la guvernare a fost pentru binele poporului”, a scris Dan Ioan Cușnir la secțiunea de comentarii de la știrea în care senatorul Ilie Niță își expune opinia.

El s-a întrebat dacă pe cale de consecință, faptul că ALDE a stat aproape 4 ani la „butoanele călduțe” ale guvernării a fost în detrimentul poporului.

„Sau tot ceea ce face ALDE Suceava, că intră, că iese, că stă, că nu stă, toate, dar toate sunt pentru binele poporului! Nu a celor 3-4 familii care formează marea familie ALDE Suceava. Ura!”, a conchis Dan Ioan Cușnir.

Senatorul ALDE de Suceava, Ilie Niță, a declarat, marți, că decizia privind ieșirea ALDE de la guvernare a fost luată pentru binele țării.

Întrebat cum comentează decizia ALDE de a trece în opoziție, senatorul Niță a spus că „sunt lucruri normale”.

„Când se ia o hotărâre noi trebuie să fim de acord pentru că este spre binele nostru, al românilor, a poporului și a întregii țări”, a declarat senatorul ALDE.

Niță a spus că rămâne în ALDE.

„Absolut. Este un partid care ne-a luat, ne-a sprijinit când a fost nevoie și acum este normal să-l sprijinim tot la fel cum partidul ne-a sprijinit pe noi”, a spus Ilie Niță.

El a respins zvonurile privind plecarea unor parlamentari ALDE la PSD.

ALDE a decis luni după amiaza ieșirea partidului de la guvernare pe motiv că premierul a refuzat să restructureze guvernul și să prezinte în Parlament un program de guvernare nou. (T.B.)


Intră acum și în grupul de