Deputatul Cătălin Nechifor strigă după „Pactul pentru Suceava”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a atras, vineri, atenţia asupra faptului că la cinci luni după prima întâlnire a coaliţiei de guvernare la nivel judeţean, PSD şi PD-L Suceava nu au semnat încă „Pactul pentru Suceava”, care prevedea susţinerea mai multor probleme importante cu care se confruntă judeţul nostru. „Suntem la cinci luni de când am stabilit priorităţile judeţului şi, la Suceava, nu am semnat pactul. Au fost discuţii ce nu au fost, până la urmă, duse la capăt”, a spus Nechifor.

El a arătat că printre priorităţile stabilite se aflau finanţarea construcţiei şi modernizării spitalelor din Suceava, Fălticeni şi Vatra Dornei, dezvoltarea infrastructurii rutiere, dar şi construcţia depozitelor ecologice de deşeuri. „Asistăm acum la un eveniment neplăcut cum este incendiul de câteva zile de la groapa de gunoi a municipiului Fălticeni, unde se depozitează acum şi resturile menajere din municipiul Suceava”, a spus Nechifor.

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava a mai arătat, totodată, că oamenii care locuiesc în zonă vor să blocheze calea de acces spre groapa de gunoi din Fălticeni. „Oamenii sunt foarte iritaţi”, a spus Nechifor, care a anunţat că săptămâna viitoare, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, va veni la Suceava pentru găsirea unor soluţii cu privire la gestionarea deşeurilor în judeţ.


Intră acum și în grupul de