Acasă Politica Candidaţii PSD Suceava pentru Parlamentul European îşi continuă campania în cartierele din...

Candidaţii PSD Suceava pentru Parlamentul European îşi continuă campania în cartierele din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de vineri, 15.mai, candidaţii PSD Suceava pentru Parlamentul European, Ioan Corjuc şi Cristian Şologon, s-au aflat în cartierul Obcini din municipiul Suceava, la o întâlnire cu cetăţenii din acest cartier.

Alături de cei doi candidaţi s-au aflat un număr de peste două sute de tineri membri ai TSD Suceava dar şi preşedintele Organizaţiei Municipale, profedorul Virginel Iordache, consilierii locali Ovidiu Donţu, Doiniţa Cocriş, Cornel Caşu, consilierii judeţeni Petru Simeria şi Ovidiu Milici precum şi membrii staff-ului de campanie.



Echipa PSD a fost primită cu simpatie de cetăţenii cartierului Obcini, iar în cadrul acestor întâlniri Ioan Corjuc a intrat într-un dialog constructiv cu cetăţenii, pe teme legate de alegerile europarlamentare, de importanţa acestora, de oferta electorală pe care PSD o propune pentru aceste alegeri.

O actiune similară s-a petrecut sâmbătă, 16 mai, când echipa de campanie a PSD s-a aflat in Piata Mica şi în cartierul George Enescu din municipiul Suceava, acest gen de actiuni urmând să continue în toate cartierele Sucevei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version