Lucian Harșovschi spune că așteaptă critici constructive din partea opoziției: Rolul opoziției este să critice, dar nu poți critica Primăria pentru că nu intervine pe o proprietate privată


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat la Interviurile News Bucovina că rolul opoziției este să critice, dar el consideră că aceste critici ar trebui să fie constructive și nu doar pentru a exista critici.

El a arătat că a citit știrea în care liderul PSD Suceava critica Primăria Suceava pentru că la blocul turn de lângă Primărie există un indicator care avertizează că există risc ca tencuiala să cadă.

„Am citit știrea și mi-am pus întrebarea mie, în calitate de sucevean: Noi suntem luați de proști? Era un articol al unui domn care este consilier județean de foarte mult timp și ar fi trebuit să știe administrație. Eu îl acuz fie că nu știe administrație, fie de rea credință. Cum să acuzi Primăria municipiul Suceava pentru că tencuiala cade de pe un bloc privat? Acolo este un bloc privat de locuințe unde oamenii și-au pus acea avertizare pentru că Primăria municipiului Suceava a fost de nenumărate ori și a somat asociația de proprietari prin disciplina în construcții: vedeți că sunt probleme. Și cei de la ISU. E o proprietate privată. E ca și cum aș spune eu că pompa 4 curgea prea mult și e vinovată Primăria”, a spus Harșovschi.

El crede că unele persoane doresc să-și facă imagine pe spatele celor care conduc acum Primăria.

„Cum își fac imagine? Nu-și fac imagine spunând lucruri bune, ce fac ei, ci criticând ce fac alții. Aștept acele persoane care critică să vină cu lucruri concrete pentru municipiul Suceava și vreau să vă asigur că de fiecare dată când va fi o critică constructivă pentru că nu putem să le știm pe toate, aplecăm urechea și vedem cum putem remedia”, a spus Lucian Harșovschi.

Potrivit acestuia nu este corect să acuzi o autoritate că nu intervine pe o proprietate privată.

„Rolul opoziției este să fie critice, dar noi i-am chemat la treabă tot timpul. Fiți constructivi! Haideți alături de suceveni!”, a spus viceprimarul.

El a menționat că dacă opoziția vota proiectul parcărilor de reședință când a fost lansat, în urmă cu doi ani, acum ar fi trebuit să fie finalizat și dacă nu se realiza puteau veni criticile.(T.B.)


Intră acum și în grupul de