Senatorul Ioan Stan: Pentru parlamentarii PSD și guvernul PSD asigurarea unui trai decent pentru vârstnicii României rămâne o prioritate

Organizația Județeană PSD Suceava a organizat în această săptămână două evenimente dedicate Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Astfel, marți, 24.09.2019, în orașul Frasin a avut loc întâlnirea reprezentanților seniorilor social-democrați din regiunea Moldova, iar joi 26.09.2019, la Fălticeni, s-au întâlnit peste 400 de seniori PSD din tot județul Suceava.

Ca de obicei alături de președintele OPSD Suceava, dl. Mișu Gafencu au participat și președintele Organizatiei județene PSD Suceava – senatorul Ioan Stan, parlamentarii social-democrati suceveni, primari, membrii suceveni ai guvernului PSD și consilieri județeni.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice constituie în fiecare an un prilej firesc pentru organizația județeană a PSD de a-și sărbători seniorii, arată PSD Suceava într-un comunicat.

Pensionarii suceveni prezenți au ținut să reafirme sprijinul pentru politicile publice promovate de Partidul Social Democrat, politici care au permis ca nivelul de trai să crească constant pentru omul de rând în perioada guvernării PSD.

La rândul său, președintele  Ioan Stan, în numele organizației județene a PSD, a apreciat implicarea și activitatea colegilor din organizația pensionarilor. El a menționat că pentru parlamentarii social democrați și guvernul PSD asigurarea unui trai decent pentru vârstnicii României rămâne o prioritate. 

În urma ambelor întâlniri s-a conturat certitudinea că guvernarea social democrata este singura care iși manifestă preocuparea pentru asigurarea calitătii vieții persoanelor de vârsta a treia, este singura care nu numai că a reușit creșterea pensiilor, dar este și singura care poate menține acest lucru, iar garantarea acestui fapt este dată de alegerea premierului Viorica Dăncilă ca președinte al României, se arată în comunicat.