Mircea Diaconu vine sâmbătă în municipiul Suceava să se întâlnească cu sucevenii și să răspundă la orice întrebare. El organizează întâlnirea lângă statuia lui Ciprian Porumbescu din Parcul Central


Intră acum și în grupul de

Candidatul independent la Președinția României Mircea Diaconu va veni sâmbătă în județul Suceava pentru a se întâlni cu electoratul din județ.

Liderul ALDE Suceava, Ovidiu Milici, parte a alianței electorale „Un om” formată din Pro România și ALDE care susține candidatura lui Mircea Diaconu, a declarat joi la Subiectul Zilei de la News Bucovina că acesta va veni împreună cu îndrăgitul actor Radu Vâlcan care face parte din echipa de campanie.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă candidatul Mircea Diaconu va veni la Suceava, iar dimineața el va avea o emisiune la un post de radio.

La ora 11:00 Mircea Diaconu este invitat la Festivalul „Toamnă la Voroneț” alături de mari actori și mari regizori urmând să aibă apoi o întâlnire cu aleși locali în Gura Humorului.

În cursul după amiezii acesta va fi prezent în municipiul Suceava unde va discuta cu cetățenii.

Milici a spus că spre deosebire de alți candidați, Mircea Diaconu se va întâlni în zona centrală a orașului cu cei care vor să discute cu el.

Astfel, începând cu ora 16:30 Mircea Diaconu se va afla la fântâna arteziană de lângă statuia lui Ciprian Porumbescu din Parcul Central unde ar vrea să se întâlnească direct cu electoratul în cadrul unui eveniment denumit „Diaconu răspunde la orice întrebare”.

Ovidiu Milici a subliniat că Mircea Diaconu este un candidat atipic și că acesta are un altfel de campanie.

„A fost o meteahnă a tuturor partidelor să adune tot activul într-o încăpere și să se aplaude între ei”, a arătat Milici care a adăugat că acest fel de campanie nu este cel dorit de Diaconu.


Intră acum și în grupul de