Mircea Diaconu, mulțumit că este pe locul 10 pe buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale: Îmi place 10. El consideră că problema este că nu i se permite să aibă reprezentanți în secțiile de votare


Intră acum și în grupul de

Candidatul independent pentru funcția de președinte al României, Mircea Diaconu, a declarat, sâmbătă seara la Suceava că este mulțumit de locul 10 pe buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale, că nu este interesat de sondaje, dar că are o problemă legată de reprezentații în secțiile de votare.

Diaconu a spus că sondajele reale sunt la vot și că orice sondaj are marjă de eroare așa că nu este interesat acum de sondaje.

„Vreau să mă fac auzit. Dacă sunt auzit, ceea ce se întâmplă mai departe este consecința. Dacă puterea mea de convingere și de argumentare e funcțională atunci vine un răspuns din partea cetățenilor și eu mă voi supune acelui răspuns”, a spus Diaconu.

El a mai declarat că este muțumit de locul de pe buletinul de vot.

„Locul 10 îmi place. Să avem 10. Sună bine. Îmi place 10. Nota 10”, a spus Diaconu.

El a arătat că alta e problema, respectiv că nu va putea avea reprezentanți în secțiile de votare pentru că ALDE nu mai are grup parlamentar.

”Este exact pentru ce am cerut sprijin parlamentar și politic: ca să am reprezentați în secțiile de votare. Dar se judecă. M-aș fi mirat să nu se întâmple lucrurile astea la mine”, a spus Diaconu.

Mircea Diaconu s-a întâlnit sâmbătă după amiaza cu sucevenii în parcul central al orașului.


Intră acum și în grupul de