Deputatul PSD Alexandru Rădulescu este convins că Viorica Dăncilă va câștiga alegerile prezidențiale: Atuul acesteia este că e femeie, iar româncele încep să-și aroge mai multe drepturi în a se implica și a se exprima public, în societatea românească


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu și-a exprimat convingerea la Interviurile News Bucovina că Viorica Dăncilă va câștiga alegerile prezidențiale din acest an.

„Sunt convins că vom câștiga alegerile prezidențiale. O spun cu convingere personală. Mă bazez pe ideea că românii într-un fel se exprimă atunci când se fac difstatistici, diverse sondaje, și altfel când sunt singuri, în cabina de vot, în fața buletinului cu ștampila în mână”, a spus Rădulescu.

El crede că rațiunea, dar nu numai rațiunea, ci și ceea ce simte în inimă va determina alegătorul să o voteze.

„Eu chiar cred că dintre toți candidații la aceste alegeri prezidențiale Viorica Dăncilă are cu ce veni în fața alegătorilor”, a spus deputatul.

Rădulescu este convins că în turul doi vor intra Klaus Iohannis susținut de PNL și Viorica Dăncilă susținută de PSD și că în această competiție finală va câștiga liderul PSD pentru că nu crede că mesajele celorlalte partide vor putea influența alegătorii.

„Votează oamenii, indiferent ce le spune un partid politic sau altul. Având de ales între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă votantul va face ceea ce crede de cuviință indiferent ce i se spune prin mass media sau prin canalele de partid: Noi am semnat un pact cu Klaus Iohannis să îl votați pe el. E egal cu zero”, a spus Alexandru Rădulescu.

El e convins că votantul va pune buletinul de vot în urnă ștampilat acolo unde a crezut de cuviință.

Alexandru Rădulescu a recunoscut că a avut sentimentul că este prea devreme ca România să aibă un președinte femeie, dar că este un trend european și internațional.

„Când vezi în jurul tău că apar femei în politica la nivel înalt, femei președinte de țară, femei cu funcții importante în instituțiile europene. Da, cred că e momentul și aici și cred că acesta și este atuul Vioricăi Dăncilă pentru că româncele, doamnele, femeile din România încep să-și aroge mai multe drepturi în a se implica și a se exprima public, în societatea românească”, a spus deputatul PSD.

Rădulescu crede că atuul acesta o va „împinge” și spre un foarte bun scor electoral.


Intră acum și în grupul de