Liderul PSD Rădăuți, Nistor Tatar: Dacă Viorica Dăncilă nu intră în turul al doilea al alegerilor prezidențiale se complică problemele în partid. Dacă moțiune de cenzură nu trece, PSD prinde guvernarea până la terminarea mandatului //VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Rădăuți, primarul Nistor Tatar, a declarat, la Interviurile News Bucovina că nu crede că Guvernul va fi demis prin moțiunea de cenzură depusă de opoziție și consideră că dacă această moțiune nu trece atunci PSD va rămâne la guvernare până la sfârșitul mandatului.

Tatar a a spus că din punctul său de vedere nu pică Guvernul la moțiunea depusă de opoziție pentru că nu vede ca alte partide să fie interesate să intre la guvernare.

„E posibil orice.Când a intrat prim ministru Ponta a fost la un vot. (Despre șansa de a fi demis guvernul n.r.) Eu zic că nu. E care pe care. Încă nu se știe dacă trece sau pică”, a spus Tatar care a apreciat însă că „dacă nu pică Guvernul la moțiune, PSD prinde guvernarea până la terminarea mandatului”.

În ceea ce privește alegerile prezidențiale a spus că el va trebui să-și facă treaba ca lider politic local și că nu are legătură rezultatul PSD la alegerile prezidențiale de candidatura lui la funcția de primar.

„Eu trebuie să-mi fac treaba. Nu sunt legat eu la Primărie cu cine câștigă (alegerile prezidențiale nr.). Eu trebuie să iau un scor cât mai bun. Rădăuți a primit bani de la Guvern. Am primit și anul acesta bani. (…) Trebuie să mulțumesc și trebuie să scot rezultate. Nu stau voturile pentru președinte numai în Rădăuți”, a spus Tatar.

El cred că în turul doi al alegerilor prezidențiale vor intra Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă și că „va fi care pe care”.

Tatar a menționat că din punct de vedere politic în primul rând vor trebui să fie scoți oameni la vot și să voteze ce trebuie.

„Dacă nu intră în turul doi (Dăncilă n.r.) se complică problemele la nivel de în partid. Dacă intră în turul doi, nu cred că vor fi probleme grave”, a mai spus Tatar. (T.B.)


Intră acum și în grupul de