Deputatul sucevean care a părăsit PSD înaintea moțiunii de cenzură: Am făcut un bine PSD pentru că nu aș fi votat Viorica Dăncilă la Președinție: Aș fi întrebat-o în ce județ e Deva.


Intră acum și în grupul de

Deputatul Emanuel Havrici care s-a înscris de la 1 octombrie în Pro România și a părăsit PSD după o activitate de 16 ani a declarat că a făcut un bine PSD prin plecarea sa pentru că el nu ar fi putut vota Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale și nici nu ar fi putut convinge alegătorii să o voteze.

„Eu am făcut un bine și PSD pentru că eu nu aș fi votat Viorica Dăncilă”, a spus Havrici la Subiectul Zilei de la News Bucovina.

El a arătat că nu putea să meargă în campania electorală a PSD mai ales că el nu era convins și nu vota Viorica Dăncilă.

„Din discuțiile pe care le-am avut cu liderii, cu majoritatea primarilor și ei considerau că este o problemă dificilă în a promova numele, persoana Viorica Dăncilă pentru prezidențiale”, a spus Havrici.

El a arătat că Viorica Dăncilă nu poate transmite nimic electoratului.

Când mergi după un om trebuie să mergi și cu inima. Trebuie să ai și un crez în viață. Nu poți doar așa, că ești membru al unui partid… Cum ai putea convinge pe cineva, dacă nu crezi tu însuți. Adică le spui celorlalți să voteze când tu stai cu ștampila îndoită”, a spus deputatul.

El a adăugat că decizia de a candida a fost a Viorică Dăncilă, dar că se întreabă ce îi spun consilierii.

„Prima întrebare normală și firească, după ce îți pleacă într-o săptămână cinci parlamentari, te întrebi: De ce?. Îți pui problema asta. Cei cinci or fi nebuni?”, a arătat deputatul.

El a arătat că dacă ar fi fost în conducerea PSD s-ar fi întrebat de ce un om care a stat 16 ani în partid, a muncit, a fost fidel, partidului l-a părăsit.

Havrici a menționat că Viorica Dăncilă i-a transmis că ar vrea o întâlnire, dar că era prea târziu.

„Aș fi întrebat-o dacă știe în ce județ e Deva”, a spus Havrici făcând referire la gafa făcută de Dăncilă la Frasin când a spus că se află în județul Hunedoara. (T.B.)


Intră acum și în grupul de