# SZ – Neculai Bereanu: ar cam trebui să pice actualul Guvern


Intră acum și în grupul de

Fostul senator PSD de Suceava, actualmente membru Pro România, Neculai Bereanu a declarat marți dimineață, la Subiectul Zilei, că se așteaptă ca joi, moțiunea de cenzură să aibă suficiente voturi pentru a fi adoptată în plenul Parlamentului și în consecinț Guvernul Dăncilă să fie schimbat.  

”Ar cam trebui să pice actualul Guvern al României. Și din mai multe motive. Primul, ar fi cazul să se creeze un echilibru politic. Și apoi cred că se vor limpezi lucrurile și în Parlament și la Guvernare.  Îndată sunt câteva luni de zile când avem numai miniștri interimari sau nu avem deloc miniștri și vedeți că lupta politică a dus în momentul de față la un blocaj intituțional total.”, a spus Neculai Bereanu.

Din punctul de vedere al fostului senator momentul de după posibila ”cădere a Guvernului” nu va veni un blocaj și mai mare pentru că ”sunt partide responsabile în Parlament care pot forma viitorul Guvern, neexcluzând însă nici un posibil Guvern de tehnocrați.

”Sunt mai multe variante care sunt luate în calcul, fie un guvern de dreapta cu PNL, fie un guvern de stânga cu PSD, ALDE și Pro România sau va fi un Guvern de tehnocrați. Nu va rămâne România neguvernată”, a subliniat fostul senator. (M. C.)


Intră acum și în grupul de