„Pactul pentru Suceava” nu a fost încă finalizat


Intră acum și în grupul de

Liderul social-democraţilor suceveni, Gavril Mîrza, a atras vineri atenţia asupra faptului că „Pactul pentru Suceava”, document ce urma să conţină principalele direcţii de dezvoltare din judeţ şi care să fie asumate de ambele partide aflate în coaliţia de guvernare, nu a fost finalizat până în prezent.

Mîrza a arătat, într-o conferinţă de presă că, în cadrul primei întâlniri dintre liderii organizaţiilor sucevene ale partidelor din coaliţia de guvernare s-a convenit să fie elaborat un document, „Pactul pentru Suceava”, şi că a fost desemnat şi un colectiv, coordonat de senatorul PD-L Orest Onofrei, care să lucreze la acest document şi care să fie apoi semnat de ambele partide. „Acest document nu s-a finalizat nici până astăzi”, a spus preşedintele PSD Suceava.

Potrivit discuţiile avute în luna ianuarie între reprezentanţii suceveni ai PSD şi PD-L, acest pact prevedea susţinerea mai multor probleme importante cu care se confruntă judeţul Suceava, cum ar fi finanţarea construcţiei şi modernizării spitalelor din Suceava, Fălticeni şi Vatra Dornei, dezvoltarea infrastructurii rutiere sau construcţia depozitelor ecologice de deşeuri.


Intră acum și în grupul de