Senatorul PNL Constantin Daniel Cadariu: Județul Suceava este din nou bătaia de joc a PSD-ului


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a transmit, miercuri, printr-un comunicat de presă că PSD a alocat prea puține fonduri din Fondul Suveran de Investiții județului Suceava.

Daniel Cadariu a arătat că deși Suceava este județul cu suprafața cea mai mare din Regiunea Nord-Est și cu numărul cel mai mare de localități, Suceava este e pe ultimele locuri la fondurile alocate de Guvernul PSD din Fondul Suveran de Investiții.

“Oricum, chiar și în condițiile în care vorbim de investiții bazate pe fonduri oarecum iluzorii, din eventuale împrumuturi viitoare de la Trezorerie, este o rușine faptul că pentru județul Suceava se promit doar o treime din banii alocați altor județe, cum fi Județului Neamț, care este cu cel puțin o treime mai mic decât județul nostru,” a declarat Cadariu.

Potrivit lui Cadariu, Guvernul spunea cu puțin timp în urmă că va aproba o tranşă de 116 proiecte, în valoare de circa 2,3 miliarde de lei. Acum, pe final, în „mărinimia” lui, urcă suma la 7,36 miliarde de lei, pentru 469 de proiecte.

„Judeţul Suceava este bătaia de joc a acestui Guvern PSD. A primit finanţare doar pentru 13 proiecte în valoare totală de 38.925.631 euro. Nici cu celelalte județe din Regiunea Nord-Est Guvernul PSD nu au fost foarte generos, exceptând Județul Neamț, care a primit 131.033.202 euro”, a mai declarat Daniel Cadariu.


Intră acum și în grupul de