Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu vede și partea bună a adoptării moțiunii de cenzură: Noua guvernare va trebui să facă mai mult decât guvernarea precedentă atât la nivel național cât și la nivel județean


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, a apreciat, joi, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată de Parlament că o consecință negativă este stoparea activității unui guvern ce a realizat creșterea economică, iar cea pozitivă că noua guvernare va trebui să facă mai mult.

„Astăzi, în Parlamentul României, s-a finalizat o acțiune politică ce a ocupat agenda publică românească în ultimele două săptămâni: moțiunea de cenzură, inițiată de partidele de opoziție, a trecut generând practic căderea guvernării actuale”, a explicat Rădulescu.

Potrivit acestuia, inițierea unei moțiuni de cenzură este un demers democratic, dar maniera în care s-a constituit majoritatea parlamentară ce a făcut posibil acest demers este discutabilă chiar în termeni ”imoralitate”, iar parlamentarii care și-au abandonat propriul electorat, menționând că din nefericire și unii suceveni și au contribuit la noua majoritate vor fi judecați de proprii alegători.

„Consecința negativă a acestei moțiuni este faptul că s-a stopat activitatea unei guvernări care a realizat creșterea economică a României, creșterea salariilor, pensiilor, burselor, finanțarea a peste 12000 de proiecte de infrastructură locală- o guvernare care pentru județul Suceava a însemnat reabilitarea drumurilor naționale care traversează județul, finalizarea șoselelor de centură a Sucevei și a Rădăuțiului, reabilitarea a opt drumuri județene, finanțarea a peste 200 de proiecte de infrastructură locală”, a arătat deputatul PSD.

El vede și consecința pozitivă a acestei moțiuni care ar fi că noua guvernare va trebui să facă mai mult decât guvernarea precedentă atât la nivel național cât și la nivel județean- ceea ce în esență este în favoarea românilor și implicit a sucevenilor.

„Am putea numi acest lucru o consecință pozitivă dacă s-ar și materializa și nu am asista la o luptă a partidelor ce formează noua majoritate pentru posturile guvernamentale și dacă nu am asista la o jelanie a acestor partide legată de ”moștenirea grea” care de fapt este o scuză pentru incapacitatea guvernării”, a mai spus Alexandru Rădulescu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de