Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, după ce moțiunea de cenzură a fost adoptată, iar Guvernul Dăncilă a fost demis: Rezultatul votului arată că membri ai partidelor de opoziție acționează iresponsabil


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a apreciat, joi, după ce Guvernul Viorica Dăncilă a fost demis prin adoptarea moțiunii de cenzură că membrii partidelor de opoziție acționează ireponsabil.

„La votul moțiunii, din Parlamentul României, Partidul Social Democrat a dovedit faptul că membrii săi sunt uniți, responsabili și acționează cu viziune omogenă în toate situațiile în care destinul românilor poate fi dramatic afectat”, a declarat Bejinariu.

El consideră că rezultatele votului democratic demonstrează, o dată în plus, faptul că membri ai partidelor de opoziție acționează iresponsabil.

„Lipsa unui program de guvernare, supraviețuirea politică prin unica preocupare de a ataca PSD și actul de guvernare, privirea lor anchilozată către un unic domeniu de interes al PNL și USR – Justiția, lipsa soluțiilor economice și întreg amatorismul prestației lor politice agresive vor avea un răspuns ferm din partea românilor la viitoarele alegeri”, a conchis Eugen Bejinariu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de