Cătălin Nechifor: Adoptarea moțiunii de cenzură este o victorie a social-democraților europeni. Cele 40 de voturi aduse de Pro România au contribuit la demiterea guvernului


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, joi, după adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă că acest guvern nu mai răspundea nevilor electoratului.

„Moțiunea de cenzură a fost câștigată de PSD pentru că datorită PSD a trecut moțiunea. Guvernul nu mai răspundea la nevoile electoratului, iar lucrul acesta s-a văzut foarte bine la alegerile din 26 mai”, a spus Nechifor.

El a explicat că este clar pentru cine face o adunare simplă a voturilor că moțiunea a fost câștigată de voturile aduse de Pro România și a unor parlamentari PSD care au avut curajul să voteze în favoarea moțiunii de cenzură.

„Este vorba de 40 de voturi aduse la Pro România”, a spus Nechifor care a menționat că fără aceste voturi în favoarea moțiunii se adunau mai puțin de 200 de voturi.

„Greul de acum începe. E important să vedem soluția pentru un nou Executiv capabil să aducă un buget bun pentru anul 2020 și să asigure și o tranziție cât mai firească pentru alegerile parlamentare de anul viitor”, a spus Nechifor.

El consideră că votul la moțiune este „o victorie a social-democraților europeni”. (T.B.)


Intră acum și în grupul de